Babyzoneterapi


Zoneterapi er en blid massage under babys fødder, enten liggende på briksen eller hos mor. 
Nogle bliver ammet under behandlingen andre falder i søvn og nogle kan blive urolige og græde.

Det er hel normalt og man må gå efter den metode hvor det føles mest behagelig for barnet. Er der behov for at ligge tæt op af mor eller at blive ammet under behandlingen er det rigtig fint. 
Babyer reagerer rigtig godt på zoneterapi, længden af behandlingen varierer fra 10-30 minutter og der er som regel en ret hurtig effekt på symptomerne. Antal af gange er individuelt.

Efter behandlingen kan der været øget tarmfunktion, ændret afføringsmønster og farve, nogle tager en ordenlig lur mens andre bliver urolige, det mest almindelige er træthed. Det kan også
i nogle situationer være en god ide at give mor en behandling mens barnet ligger på mors mave. Inden man går i gang med zoneterapi til babyer er det en god ide at tage en snak med sund-
hedsplejerske eller læge for at udelukke alvorlige sygdomme.

Zoneterapi er rigtig godt ved:

  • Kolik
  • Søvnproblemer
  • Forstoppelse
  • Urogenerelt
  • Øreproblemer
  • Og meget mere

 

Hvordan foregår behandlingen?

Første behandling tager en time. Vi starter med en indledende snak om dine symptomer, tidligere sygdomme og livsførelse, som munder ud i en personlig behandlingsplan. De følgende behandlinger tager 45 min. Som minimum anbefaler jeg 3-4 behandlinger. Er det mere komplekst med symptomer over længere tid kan det være op til 12 behandlinger.

Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygesikring Danmark eller har du anden sundhedsforsikring (Danica, PenSam, Scandia) videresender jeg elektronisk dit navn og personnummer, og du får automatisk pengene refunderet efter de givne regler danmark sygesikring. Alle personfølsomme oplysninger bliver opbevaret i forhold til dataloven. Gældende regler oplyses mundligt i klinikken.

Babyzoneterapi


Zoneterapi er en blid massage under babys fødder, enten liggende på briksen eller hos mor. 
Nogle bliver ammet under behandlingen andre falder i søvn og nogle kan blive urolige og græde.

Læs mere …

Godt at vide

Det er vigtigt efter endt zoneterapibehandling at drikke rigeligt, da der sker en udrensning i kroppen. Nogle føler sig trætte efter behandlingen, andre får ekstra energi, men uanset er det vigtigt at lytte til sin krop. Der kan hos nogle opstå en symptomforværring, men det er helt normalt og fortæller kun, at man er modtagelig for behandlingen.